Tudatfelszabadítás hét lépése program

Mottónk: "Szorítunk és elvárunk! "

Nagyon sok emberrel tréningeltem az elmúlt évtized alatt. Kivétel nélkül mindenkinek gondot jelent a megbocsátás, és az elengedés. Mindenki mondja, hogy -e nélkül nem lehet fejlődni, de valóban hatékony gyakorlatot nem ad hozzá senki.

A tudatfelszabadítás hét lépése egyszerű és bámulatosan gyorsan hozza helyre lelki egyensúlyodat. Egyszerre szabadít meg a stressztől, és ugyanezzel a lendülettel egyensúlyt teremt Te és más ember, Te és a világ, sőt, Te és önmagad között is. És milyen gyorsan!

Amikor a múltat megérted, már nincs is mit megbocsátani és elengedni, mert már feldolgoztad. És ez a cél. Röviden: Egyszerre szabadít meg a stressztől, és egyszerre teremt lelki egyensúlyt úgy, hogy még mások fejlődését is elősegíted vele.

Szabó Kassai Csilla & Szabó Kassai András

Kinek van szüksége a Tudatfelszabadítás hét lépése programra?

Akik már végeztek nálunk főnix konzultációt, és
szeretnék a tudatfelszabadítást jobban elmélyíteni.

 
  • Aki céltalannak érzi életét,
  • Aki boldogtalannak érzi magát,
  • Aki észrevette, hogy állandóan ismétlődnek bizonyos élethelyzetek az életében.
  • AKI NEM TUD MEGBOCSÁTANI, vagy elengedni,
  • vagy egyszerűen csak nem rézi jól magát a bőrében,mert úgy érzi, valami láthatatlan erő ellene dolgozik. Na ez a láthatatlan erő nem más, mint a múlt traumái, és a negatív énkép, esetleg az ősöktől hozott minták.

Kérdések és válaszok
a Tudatfelszabadítás hét lépése programmal kapcsolatban

 
Mit ad neked a Tudatfelszabadítás hét lépése program?

Ez a program nem kevesebbet ad Neked, mint hogy segítségével a saját kezedben tarthatod életed irányítását. Egyrészt megtanulod a rossz érzéseidet, a stresszt folyamatosan, gyorsan és rendkívül hatékonyan oldani, másrészt megtanulsz lélek szinten teremteni. Nem mindegy, hogy az ember egóból, avagy lélekből. Az ego szó egy latin szó, magyar jelentése én tudat.

Minden értelmes élőlény rendelkezik vele, ezért engem személy szerint rendkívül irritál, amikor egyes spirituális tanítók, vagy mentális szakemberek úgy tekintenek rá, mint az ügyeletes gonoszra, és ilyeneket szajkóznak,- teljesen alaptalanul, és irreális módon,- hogy az ego tehet minden rosszról, ő felel minden szenvedésért, le kell bontani, meg kell szüntetni, sőt, már még olyat is hallok, hogy meg kell ölni.

Akkor kedves érdeklődőm, ezt most kérlek, tegyük helyre egyszer és mindenkorra. Az ego a háromdimenziós létünkhöz tartozó azon részünk, amely azért született bele az anyagi, vagy más néven fizikai világba, hogy fejlődjön, tapasztaljon, örüljön, és kihozza saját magából a legtöbbet, ami emberileg lehetséges. Mivel a lelkünk örök, ez azt jelenti, sokkal többet tud a világról, mint az ego, amely csupán ennek a földi létünknek a tartozéka. Úgy is mondhatnám, hogy olyan a viszony kettejük között, mint a szülő és gyermeke között.

Kérdezem én! Mikor szokta bárki lebontani, megszüntetni, vagy megölni a gyermekét, amikor az tudatlanságból vagy éretlenségéből adódóan valamit rosszul csinál? Ahogy a gyermeket is meg kell nevelni, amíg felnőtté nem válik, ugyanez a helyzet az egóval. Amikor az ego nem figyel oda a lélekre, az pont olyan, mint amikor egy gyermek nem hallgat a neki jót akaró szülejére.

A tudatfelszabadítás hét lépése programunk pont ezt hivatott elősegíteni. Egy harmonikus kapcsolatot az ego és a lélek között, hogy az ego felnőhessen a lélek szintjére. Mit tudunk a lélekről? Halhatatlan, örökké fejlődik, mindent tud, harmóniára törekszik, ő az a struktúra, aki megszervezi a világot.

Tehát a tudatfelszabadítás hét lépése programunk összefoglalva:

- Egy egyszerű módszer a stressz hatékony oldására, melynek következtében a tudat automatikusan felszabadul, magasabb rezgésre kerül, hatékonyabbá válik, bölcsebbé, és kreatívabbá, mint valaha.

- Megtanítja, hogy hogyan rögzítsd a jelenbe figyelmedet, ami azért fontos, mert Isten az örök MOST. Tehát amikor a jelenbe rögzíted a figyelmedet, akkor akadály nélkül tudsz teremteni szándékoddal.

- Megtanít 100%-osan koncentrálni az adott szándékodra. (Halkan megsúgom, egy kérés akkor teljesül, amikor 100%-ban tudunk rá koncentrálni.)

- Megtanít lelki szinten kiállni saját magadért, és ezáltal lehetőséget teremtesz a másik félnek, hogy felismerje hibáit, és ki tudja azt javítani. Ez szubjektív szinten zajlik, nem kell konfrontálódnod senki emberfiával. Ez egy belső folyamat, amit végzel.

- Egyensúlyba kerülsz magaddal, a világgal, és más emberekkel.

- Megtanít arra, hogyan oldj meg konfliktusokat konstruktív módon. Úgy, hogy az neked is, és a másik félnek is javítsa az életét.

- Megtanít arra, ami a valódi megbocsátáshoz vezet. Még pedig feldolgozni a sérelmeidet úgy, hogy még közben a másik lelki fejlődését is segíted. Miért fontos ez? Azért, mert amikor máson segítesz, tulajdonképpen saját magadon segítesz. Megdobtak kővel? Íme egy módszer, aminek segítségével úgy dobod vissza a kenyeret, hogy tulajdonképpen lelki táplálót nyújtasz ellenségednek, vagy haragosodnak, ami által jobb emberré válhat. Ez minden ép eszű ember érdeke. Hiszen együtt alkotjuk a világot valamennyien, és ezért nagyon nem mindegy, hogy hány rossz indulatú irigy gonosz ember szaladgál benne, és hány jó indulatú, valóban felnőtt homo sapiens, akit a lelki értékek motiválnak, és nem az önös érdekek.

- Megtanít arra, hogy hogyan vegyél részt a saját sorsod és a világ jobbá tételében kétségbeesetten szájtátva csodálkozó összeomlás helyett. NE SZENEDJ, TEREMTS! Ez a mottónk! Miért működik? A válasz pofonegyszerű! A kvantumfizika már bebizonyította, hogy az emberi DNS alakítja a valóságot, és azt is tudjuk, hogy a DNS-est az érzelmek programozzák.

Tehát amikor megszabadulunk a minket rozsdaként bomlasztó negatív negatív érzelmeinktől, nem csak a saját közérzetünket, és ezen át életünket tesszük jobbá, hanem a világot is. Akkor lesz béke a világban, amikor az ember lelkében béke lesz.

Minden Szabó Kassai Csilla módszer ehhez nyújt hatékony segítséget, önmagunk jobb megértésén túl önmagunk hatékony felépítését lehetővé téve, rendet csinálva a lelkünkben az egónk hatékony s tudatos közbeavatkozása által, és a tudatfelszabadítás hét lépése pedig ezt a teremtési folyamatot emeli a legmagasabb fokra.

Az elme ugyanis nem tud különbséget tenni álom, valóság és képzelet között.

A tudatfelszabadítás hét lépésével a képzelet szintjén teszünk rendet, mely számunkra valóság. Mivel így megszületik a lelki békénk, mert végre igazságot szolgáltatunk magunknak lelki szinten, automatikusan helyre áll a harmónia saját magunk, és a világ, valamint más emberek között.

Főszabály: Mindenre alkalmazhatod, ami érzelmileg megérint. Legyen az egy közlekedési katasztrófa híre, vagy egy gazdasági válság, vagy családi konfliktusok, vagy saját magad valamely rossz szokása, amiről szeretnél leszokni.

A tudatfelszabadítás hét lépése tehát tulajdonképpen a stressztől való megszabaduláson túl megtanít rá, hogy teremtsd újra lelki szinten a világot.

A lélek ugyanis az a struktúra, ami megszervezi a világot. Egy és oszthatatlan. Amikor ego és lélek között egyensúly van, akkor nevezhetjük az egot felnőttnek. Onnantól kezdve pedig az ember harmonikus, együtt érző, magabiztos, felelősség teljes, és alkotó személyiség. Ehhez segít hozzá ez a végtelen egyszerű lépésekből álló módszer.

Hogyan zajlik?

A Tudatfelszabadítás hét lépése egy három órás online tréning, melynek keretében elsajátítjuk a hét lépést, és mivel én mindig gyakorlati önismeretet tanítok, azt is átadom, hogy ez miért is működik.

Amint megérted, hogy ez tulajdonképpen mi is, már nem kell benne hinned, hogy működik-e, mert tudod, hogy igen. Jegyzetet e-mailben küldünk hozzá, viszont a Tudatelszabadítás hét lépése programon kizárólag végzett főnixesek vehetnek részt.

Tulajdonképpen a Tudatfelszabadítás hét lépése program a Főnixprogram része, de mivel csak 2014 nyarán állt így össze, ezért akik azelőtt végeztek főnixet, még nem tanulhatták.

Nekik és azon főnixesek számára, akik szeretnék ismételni, hoztuk létre ezt a csoportos programot, mert ezt nem lehet elégszer gyakorolni. A hatása bámulatos!

Egyszerre szabadít meg a feszültségtől, szorongástól, boldogtalanságtól, és teremt egyensúlyt belső világod és külső világod és annak minden szereplője között. Ez a megbocsátást, és elengedést valóban realizáló szuper módszer, ami arra tanít, hogyan kell a tudatodat felszabadítani az emberekkel vagy saját magadtól elszenvedett sérelmektől, a félelmektől, a szorongástól.

Nagy tévedés azt hinni, hogy az elengedés, avagy a megbocsátás működik anélkül, hogy kiállnánk az igazunkért, és megértenénk a múltat.

Szerencsére ezt szubjektív szinten is meg lehet tenni, és az én módszeremmel egyszerre szabadulunk meg a lelkünket és - ha ezeket nem dolgozzuk fel, akkor később majd - a testünket is megbetegítő negatív érzelmektől, és teremtünk egyensúlyt önmagunk és a világ, önmagunk és mások, önmagunk és önmagunk között.

Dióhéjban: megtanuljuk lélekből irányítani az életeseményeket.

Erről órákat tudnék zengedezni, de majd a tréningünkön! Aki ezt egyszer is megismeri, örök életét bearanyozza vele! Nincs többé stressz, félelem, aggodalom!

Aki alkalmazza, az már tudja! Amikor bármi megérint Téged, ami zavar, akkor itt a módszer, a Tudatfelszabadítás hét lépése! Nem maradunk benne a sajnálatban, félelemben, letargiában hanem: Szorítunk és ellen teremtünk!

Szó szerint, ahogy olvasod. ;)

Van még egy kitűnő gyakorlat is benne, a lélekrészek visszaszerzése.

Minden múltbeli traumában ott marad egy rész a lelkünkből. Sokan mondják nekem, Csilla, olyan szétszórt vagyok, nem jól működik az agyam. Valójában az agyukkal semmi baj! A baj azzal van, hogy nincs feldolgozva a múlt, és ezért a lelkünk darabokra van töredezve. Az életenergia szintünk pedig szintén. Ezért nagyon fontos, hogy életünk minden szereplőjével, akivel valaha sérelmeket szenvedtünk el, - vica –verza - vissza kell cserélnünk lélekrészeinket.

A tudatfelszabadítás hét lépése programnak ez fontos és nélkülözhetetlen része. Pár perces gyakorlat, és máris nő bennünk az erő, azonnal fogod érezni.

A puding próbája az evés. Nem hinni, érteni és cselekedni. Cselekvés nélkül nincs eredmény. Senki sem tud megmozdulni mások helyett. Mindenki saját sorsának kovácsa. És ez így van!

Érdemes mindenkivel végigcsinálni a programot, akkor is, ha nem téged bántott meg valaki, hanem Te bántottad meg őt.

Fő szabály: Mindenre és mindenkire, ami és aki érzelmileg megérint. Akkor is ha TE csak külső szemlélő vagy. Például egy repülőgép szerencsétlenség esetén is alkalmazhatod, ha azon kapod magadat, hogy sajnálod az áldozatokat. Sajnálattal nem megyünk semmire. Ők sem és TE sem. Ám TE a Tudatfelszabadítás hét lépésével bármikor és bárkin tudsz segíteni! Még az időjáráson is.

Az a tapasztalat, hogy aki megáll a főnix után, és nem fejleszti magát, a fejlődésben is megáll. Aki pedig nem fejlődik, az hanyatlik, nincs stagnálás! Ugyanis a világ nem áll meg, az halad tovább. Akkor is, amikor mi magunk éppen szabadságot kérünk önmagunktól.

Ami nagyon fontos, hogy végig kapcsolatban állunk a tréning után is a 21 nap szokáskialakító napod alatt, és a csillair@gmail.com e-mail címre küldött kérdéseidre a lehető leghamarabb küldöm a választ, hogy tudj a tréninggel haladni. Végig Veled vagyok. Számíthatsz rám.

Hol végezhető?

Online és személyes csoportos tréning:

A tudatfelszabadítás hét lépése csoportos program. Online tartjuk, webkonferenciateremben, és személyes részvétel is lehetséges.

Ha online veszel részt a programon, fontos, hogy legyen fülhallgatód, nem azért, hogy jobban halljál minket, hanem azért, mert a konferencia tréning résztvevői számítógépének hangszórói visszhangzanak, hogy ha nem használunk fülhallgatót. Nagyon hasznos, hogyha a mikrofonod is jól működik.

Mivel készülj elő a tudatfelszabadítás hét lépésére?

Gyűjtsd össze sérelmeidet, és írd össze az azokat okozó személyek nevét.

Tudnod kell! Nem Te vagy a Tudatfelszabadítás hét lépéséért, hanem a Tudatfelszabadítás hét lépése van Teérted! Ez a program akkor jó, akkor hatásos, ha teljes mértékben tudsz vele azonosulni. Hiszen ez a program Neked szól, érted készült, még pedig azért, mert megérdemled a boldog sikeres, gazdag, szerencsés életed.

Azért vagy itt, hogy minél több örömet megélj minél magasabb fokon.

Azért, hogy tanulj fejlődj, és ha nem tetszik ez a világ, akkor csinálj belőle egy sokkal jobbat. Képes vagy rá! Aki az 5ről6ra önismereti módszerek útját járja, azt is meg tudja, hogy hogyan!

Mikor indul?

Minden hónapban van erre egy kitűzött napunk.

Ezen az oldalunkon nyomon követheted aktuális tréning időpontjainkat, sőt, meg is rendelheted a kedvedre valót: Tanfolyam időpontok

JUSSUNK EGYÜTT 5 RŐL 6 RA 21 NAP ALATT!

Ragadd meg az alkalmat!

 

Mivel érdemes folytatni
a Tudatfelszabadítás hét lépése program után az önfejlesztés útját?

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek, hogy ne hezitálj! Tedd fel a kérdéseidet, kéréseidet, legyen az fizetéssel, tréninggel, időpontokkal kapcsolatos.

Weboldalunk cookie-kat használ. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás