Társideál tréning

Mottónk: "Én vagyok az ideális társ, mert képes vagyok szeretetet adni és elfogadni."

Sokan vágynak szeretetre, megértő ideális társra, ám azon már jóval kevesebben gondolkodnak el, hogy Én vajon ideális társ vagyok? Én boldoggá tudok tenni egy másik embert? Meg tudom becsülni a jót? A Társideál tréning arra tanít meg, hogyan válj Te magad ideális Társsá, és hogyan hozd ki a legtöbbet a már meglévő kapcsolatodból, avagy a leendőből.

Szabó Kassai Csilla & Szabó Kassai András

Kinek van szüksége a Társideál tréningre?
Annak aki egyedül érzi magát,
mert nincs társa vagy annak dacára hogy van társa!

 
  • Aki úgy érzi, nem kell senkinek
  • Aki úgy érzi, hogy nincs egy normális társ a világon.
  • Aki a meglévő kapcsolatával nincs megelégedve
  • Aki el sem tudja képzelni, hogy neki valaha is lesz boldog párkapcsolata
  • Aki boldogtalannak érzi magát.
  • Aki észrevette, hogy állandóan ismétlődnek bizonyos események kapcsolataiban.
  • Aki önmagával nincsen megelégedve a kapcsolatában
  • Aki boldogtalannak érzi magát,
  • vagy egyszerűen csak nem rézi jól magát a bőrében, mert úgy érzi, valami láthatatlan erő ellene dolgozik. Na ez a láthatatlan erő nem más, mint a múlt traumái, és a negatív énkép, esetleg az ősöktől hozott minták.

Kérdések és válaszok
a Társideál tréninggel kapcsolatban

Kizárólag végzett Főnixesek és 5ről6rások jöhetnek!

 
Mit ad neked a Társideál tréning?

Minden programomat imádok, de a Társideál tréninget különösen. Bámulatos és gyors eredményeink vannak. Tanítványaim közül sokakra talált rá a boldogság a tréninget követő hetekben, hónapokban.

Olyanokra is, akik nagyon paráztak egy rossz házasság után, és lám, mégis beköszöntött életükbe a boldogság. Imádom látni az eljegyzési, esküvői képeket, a sok-sok születő kisbabáról küldött fotót.

Ilyenkor mindig arra gondolok! Milyen szerencsés vagyok, hogy megéltem a poklot, és talpra álltam belőle. Milyen szerencsés vagyok, hogy tudásommal segíthetek értékes embereknek abban, hogy soha,de soha ne kerüljenek olyan mélységbe, ahol én voltam! Mert az maga a pokol!

A Társideál tréning nagyon sokat ad azoknak is, akik egyedülállók, és azoknak is, akik valamely szempontból nincsenek megelégedve a párkapcsolatukkal.

Ezen a tréningen mindenki megtanulja a saját belső értékeit megbecsülni, feldolgozni a szülői mintákból a nem ideálist, és a társképből, valamint a kapcsolati képből is.

Érdekes megfigyelésünk, hogy akik túl vannak ezen a tréningen, nem egyszerűen csak ez az életterületük javul meg villámgyorsan, hanem az összes többi is!

Ez tulajdonképpen teljesen logikus. Hiszen ha valakit nyomaszt egy probléma, az ráüti a bélyegét a munkájára is, és a magánéletére is. Ezt nem igazán lehet különválasztani egymástól. Ezért már csak mosolygok, amikor például egy bőségprogramosunk arról számol be, hogy megjavult a párkapcsolata is, miközben pénz állt a házhoz, de volt már fordítva is. Társideál tréninget végzett tanítványomat előléptették a munkahelyén, aztán megérkezett persze életébe a várva várt pár is.

Ez egyáltalán nem meglepő.

Amikor dolgozunk magunkon, tulajdonképpen változik az énképünk, kitűzzük a céljainkat, és minden szempontból harmonikus, sugárzó lényekké, kellemes szimpatikus emberekké neveljük magunkat.

Amit otthon nem volt kitől megtanulni, - mert hiszen a szüleink is csak azt tudják tovább adni, amilyen neveltetést kaptak, - azt a hátrányt egyszer be kell hozni. Erre való az önismeret.

Erre való a Társideál tréning, hogy szüleink boldogtalan családi mintája helyett alkossunk meg magunknak egy olyat, ami ideális, és mutassuk meg mindenkinek, hogy élni JÓ, élni ÉRDEMES, és igenis, VAN BOLDOG PÁRKAPCSOLAT A VILÁGON!

Csak egyetlen elrettentő példa, hogy milyen stafétabotokkal érkezünk a nagybetűs életbe:

Három gyerekes családanya, ma már rokkant 48 éves, férj alkoholista, munkanélküli, folyton csalta. Szülői mérgező mondat édesanyja részéről: „Ha én kibírtam, bírd ki te is!

És ő kibírta. Egészen addig, amíg ráment a fizikai egészsége is.

Hát kérdezem én kérem szépen! MIRE VOLT EZ JÓ? Miért kell megvárunk, amíg már a fizikai állapotunk is belerokkan a boldogtalanságba és a nyűglődésbe?

A boldogság nem jár alanyi jogon! Nem száll a fejünkre pillangó formájában, de belülről bármikor felépíthető!

Előző tréningjeink, - Bőségrpogram, 5ről6ra, Főnix konzultáció, - mind erről szólnak, hogy hogyan! A Társideál tréning pedig arról, hogy Neked is jár a boldogság! Vannak ideális társnak,de csak azok számára, akik hajlandóak szembe nézni saját hiányosságaikkal, akadályozó boldogtalan szülői mintáikkal, és nem csak szembenézni, hanem leszámolni velük, és új, építő mintáknak helyet adni személyiségükben.

Hogy mit ad a Társideál program Neked?

Egy boldog felszabadult örömérzést, amit az okoz, hogy megtanulod, TE magad hogyan válj ideális társsá egy másik ember számára, és amennyiben kitűzöd a boldog kapcsolati célt, akkor pontosan azt is fogod kapni. A boldogság ugyanolyan felépíthető belső tulajdonság, mint az önbizalom. Csak tudni kell a mikéntjét. ITT jó helyen jársz, ha kíváncsi vagy a receptjére.

Hogyan zajlik?

A program általában két és fél órát vesz igénybe. Ez egy skypeon vagy személyesen is végezhető tréning.

Kizárólag Főnixet és 5ről6rát végzettek vehetnek részt rajta, mivel ráépül az első kettőre. A Főnixen rendbe raktuk a tudatalattidat, az 5ről6rával tanultunk a múltból, és kialakítottuk az önmagaddal való harmonikus viszonyt, ezen a tréningen pedig felkészítelek Téged a harmonikus boldog társkapcsolatodra.

Első lépésben megvizsgáljuk, hogy az eddigi elrontott kapcsolatokban mi volt a hiba.

Második lépésben az apaképet, a férfi mintát rendezzük, mert ő a kislányok férfi lélekmintája, magyarán ilyen férfihoz fognak vonzódni és a férfiaknak szintén a férfi minták, ilyen férfivá fognak válni. Persze vannak kivételek, mert megfigyeltem, hogy a gyermek szívesebben másolja az ellenkező nemű szülőt, hogy ha vele jobban tud azonosulni, mint a vele azonos nemű szülővel.

Harmadik lépésben az anyaképet, a női mintát (anima) rendezzük.

Negyedik lépésben a Társképben való sérüléseket rendezzük.

Ötödik lépésben pedig a saját magunk női vagy férfi szerepével való Önképet rendezzük.

Hatodik lépésben kialakítjuk az ideális kapcsolati képet. Akit a kígyó megmart, az a gyíktól is fél. Szokták mondani. Itt az ideje a múlt elrontott mintái helyett egy valóban életképes és ideális kapcsolati eszményképet valóra váltani.

Hetedik lépés: Behívjuk az ideális társat az életedbe egy nagyon kedves szertartás keretében. Ez egy tüneményes szertartás, mindenki nagyon szereti.

Végül pedig átbeszéljük, és kijavítjuk azokat a rossz szokásmintákat, vírusmondatokat, vagy bírálatokat, amiket hallottunk eddig, és amik alaposan bekorlátozták, vagy ellehetetlenítették a boldog kapcsolatba vetett hitünket. Gondolok például az ilyenekre, hogy: Te úgy se kellesz senkinek. Nincs az az ember, aki téged kibírjon. Vagy: nincs egy normális nő, vagy férfi a világon, stb.

A tréningen összerakjuk a Társideál programot, úgy mint a Főnixet, de itt most a fő szempont, hogy a boldog párkapcsolatunkat, és saját magunkat, mint ideális társat erősítő jó szokás-mondatokat kialakítsuk. Itt és most kizárólag az ideális saját Társkép, az ideális Társkép, és az Ideális kapcsolati kép kialakításán van a hangsúly.

Halkan megsúgom, pár évvel ezelőtt két hetente született új napocska baba, 2014-ben már hetente, a közelmúltban pedig már hetente több is. (Napocskáknak hívjuk magunkat, akik az 5ről6ra módszerrel sikeresen építik magukat.)

Ezt a tréninget csakis azért merem tartani, mert már több esztendeje élek az ikerlángommal, és magam is ezzel a Társideál tréninggel váltam ideális társsá, - és ennek hatására tudtam egyáltalán elképzelni, hogy nekem is lehet ideális társam, - melynek egyenes következménye, hogy ideális társat vonzzon be az ember. Ideális csakis ideálisat tud ugyanis vonzani. Ez pedig nem szerencse, hanem tudatos önnevelés kérdése.

Érdemes a huszonegy nap után tovább folytatni a programot, mert ha TE nem programozod magadat, majd fognak a többiek, de abban nem biztos, hogy köszönet lesz! Addig folytasd, amíg megérkezik a várva várt boldogság. Amikor pedig felkészültél rá, jöhet az Öti-hati turbó, vagy a Belső öröm ébresztő tanfolyam, vagy ha még nem végeztél bőségprogramot, ki ne hagyd! Mindenki nagyon imádja, mi is.

Az a tapasztalat, hogy aki megáll a Társideál tréning után, és nem fejleszti tovább magát, a fejlődésben is megáll. Aki nem fejlődik, az viszont hanyatlik, nincs stagnálás! Ugyanis a világ nem áll meg, az halad tovább. Akkor is, amikor mi magunk éppen szabadságot kérünk önmagunktól.

Ami nagyon fontos, hogy végig kapcsolatban állunk a tréning után is a 21 nap szokáskialakító napod alatt, és a belsonaphang@gmail.com e-mail címre küldött kérdéseidre a lehető leghamarabb küldöm a választ, hogy tudj a tréninggel haladni.

Végig Veled vagyok. Számíthatsz rám.

Hol végezhető el a Társideál tréning?

A Társideál tréning kizárólag egyéni program.

Senkire sem tartoznak legbelsőbb és legfájóbb emlékeid.

Végezhető skype -on, facebook videóhívással, vagy google videóhívással, vagy személyesen itt nálunk Budapesten.

Mivel készülj fel a Társideál tréningre?

Amennyiben személyesen jössz el, mi adunk neked egy 25 oldalas gyönyörű jegyzetet, amit a konzultáció harmadik órájában töltünk ki. Amennyiben skypeon tréningelünk, akkor pedig e-mail -ben kapod meg, amit lehetőleg kérünk kinyomtatni a konzultáció időpontjáig.

Érdemes összeírnod a párkapcsolattal, vagy önmagaddal, esetleg az eddigi párjaiddal kapcsolatos rossz élményeket, bírálatokat, saját vírusmondatokat.

Vírusmondat az, amikor saját magadat szólod le. Az is számít, ami gondolatilag megfordul a fejedben, mert akkor is rombol, nem csak akkor, ha kimondod.

Azt is írd össze, hogy a szüleid, vagy ha nem a vérszerinti szülők neveltek, akkor a nevelőid mikkel bíráltak, hogyan nőttél fel, esetleg egymást mivel bírálták. A gyámok, örökbefogadó szülők mellett való gyermekkor alatt ugyanis nem a vérszerinti, hanem a nevelő szülőktől kapott minták épülnek be a személyiségbe, de szerencsére, ezt is át lehet írni.

Tudnod kell! Nem Te vagy a Társideál programért, hanem a Társideál program van Teérted!

Ez a program akkor jó, akkor hatásos, hogyha teljes mértékben tudsz vele azonosulni. Hiszen ez a program Neked szól, érted készült, még pedig azért, mert megérdemled a boldog, harmonikus párkapcsolatot, az ideális társat. A kellemes szeretetteli családi életet.

Azért vagy itt, hogy minél több örömet megélj minél magasabb fokon. Azért, hogy tanulj, fejlődj, és ha nem tetszik ez a világ, akkor csinálj belőle egy sokkal jobbat. Képes vagy rá! Aki az 5ről6ra önismereti módszerek útját járja, azt is meg tudja, hogy ezt hogyan tegye!

Mikor indul?

NINCS időponthoz kötve.

Bármikor, amikorra időpontot egyeztetünk. Nagyon rugalmas vagyok.

Lehet időpontot foglalni online rendszerünkben a tréning díjának kiegyenlítését követően, de ettől eltérő időpontot is ki tudunk tűzni, hétvégére, estékre, vagy netalán, ha valaki hajnalban ér rá.

Mindez csupán kölcsönös megegyezés kérdése.

JUSSUNK EGYÜTT 5 RŐL 6 RA 21 NAP ALATT!
TALÁLD MEG TE IS AZ IDEÁLIS TÁRSAT

Ragadd meg az alkalmat!

Mivel érdemes folytatni
a Társideál tréning után az önfejlesztés útját?

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek, hogy ne hezitálj! Tedd fel a kérdéseidet, kéréseidet, legyen az fizetéssel, tréninggel, időpontokkal kapcsolatos.

Weboldalunk cookie-kat használ. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás