Szabó Kassai Csilla & Szabó Kassai András

Belső Napra Hangolódás Kft. | Székhely: 1085 Budapest, József krt. 69

Skype

a.d.a.m.s.

Szabó Kassai Csilla

a népszerű 5-ről 6 -ra sorsjavító tréning feltalálója, író és előadó

Engedd meg, hogy bemutatkozzam. Szabó Kassai Csilla vagyok, mániákus depresszióból, pánikbetegségből és egy nagyon súlyos alkoholizmusból felépült magyar nő, anya, nagymama, asszony, és ma már tíz esztendeje író, motivációs tréner és előadó.

Mint oly sokan, akik emberek segítésével foglalkoznak, magam is saját kálváriámon keresztül jutottam el azokig a felismerésekig, amik által ma már lelkileg, szellemileg egészséges embernek mondhatom magamat.

Hosszú éveket, évtizedeket töltöttem súlyos depresszióban, amit nehéz gyermekkoromnak, majd az azt követő boldogtalannak tűnő házasságomnak tudtam be. Munkamániámnak köszönhetem, hogy hamarabb nem omlottam össze, mint 42 éves koromban.


Valójában mindig sikeres ember voltam, hiszen csodálatos gyermekeim vannak, férjem is volt, vállalkozásunk is, egész jól éltünk, de mint magánember rettentően magányosnak és szerencsétlennek, boldogtalannak éreztem magamat mindig. Fogalmam sem volt, hogy ez honnan jött. Ma már világosan látom, és tudom. A gyermekkori sérelmek, a fel nem dolgozott múlt okozta az önbizalomhiányomat, a boldogtalanságomat, a szenvedésemet.

Egyre inkább annak betege lettem, hogy én már sosem fogok meggyógyulni, rajtam nem lehet segíteni. Volt olyan is, hogy azt mondogattam magamban, bár csak meghalnék! Minek élek? Nincs értelme az életemnek.

Akkoriban még fogalmam sem volt a teremtés folyamatáról (gondolat, érzés, beszéd, cselekedet), csak azt tudtam, hogy nem vagyok jól, állandóan szorongok, és mindig abban bíztam, hogy holnap majd biztos jobb lesz! Hát nem lett jobb. Ugyan, mitől is lett volna?

Albert Einstein azt mondja: "Ha azt teszed, amit eddig, és azt várod, hogy az életed gyökeresen megváltozzon, az az őrültség legbiztosabb jele!"

Ma már tudom, mennyire igaza van. Ma már tudom, hogy negatív énképpel képtelenség pozitívan gondolkodni, és az énkép egy jobb élet kulcsa. Én a 25-ik órában ébredtem fel, amikor még az öngyilkosságom sem sikerült.

Akkor döbbentem rá, hogy minden fájdalmamat, minden keserűséget csakis magamnak köszönhetek! Hát, mit ne mondjak? Nem volt kellemes felismerés, mondhatom.

Amikor felfogtam, hogy nekem tulajdonképpen egy bajom van, még pedig az, hogy egész életemben mindig másokat tutujgattam, és soha nem törődtem magammal, lázas munkába fogtam, és saját magamon kísérleteztem ki módszeremet, aminek segítségével mindössze 21 nap alatt álltam talpra!

Ezt a következő esztendőben megírtam az 5rőla 6ra probléma megoldó és énképépítő kézikönyvemet, ami 2006. június 12-én látott napvilágot, Dr Domján László ajánlásával.

A könyv járja a saját útját. Számtalan helyen megfordultam az országban. Határon túl is tartottam nagysikerű előadásokat, tréningeket. Minden rezdülésemmel azon vagyok, hogy mindenki tudja meg!

Negatív énképpel képtelenség pozitívan gondolkodni, és az énkép egy jobb élet kulcsa. Ez tíz esztendővel volt a motivációm. Ma már azt mondom, nem csak ezt kell megtudnia az embereknek, hanem azt is, hogyan építsék fel önmagukat, és hogyan hozzák ki magukból a legtöbbet.

Ez számomra egy küldetés. Imádom csinálni. Imádom átadni azt az általam jól felépített rendszerbe foglalt gyakorlati tudást, amik által bárki képes kiegyensúlyozott, kellemes, harmonikus életet kialakítani. Annyi, de annyi pozitív sorsfordulónak voltam szemtanúja, olyan sok pálfordulás történt emberek életében, akik követték és szorgalmasan alkalmazták módszeremet, hogy nem győzök hálát adni érte az égnek.

2008-ban elindítottam Youtube csatornámat: You-Tube


(2016. augusztus 10. -én 6 359 feliratkozónk van, és ez a szám hétről hétre növekszik.)

2010-ben alkottam meg a főnix konzultáció módszeremet,ami ennyi év alatt valami elképesztőre sikeredett. Folyamatosan fejlődik, velem együtt.

Ez egy hatalmas oldást ad, és mondhatom, nem véletlenül kapta a nevét az önmaga hamvaiból feltámadó főnix madárról. Ez a módszer valóban hamvaiból segít feltámadni az elkeseredett embernek. 2015-ben tovább csiszolódott , lett egy jól felépített része,a Tudatfelszabadítás hét lépése. Ez a módszerem a senkinek sem működő, de állandóan szajkózott megbocsátást, elengedést váltja ki. Egyszerre szabadít meg a stressztől, egyszerre segít harmóniába hozni Téged a külvilággal és belső világoddal, és egyszerre használhatod teremtésre. Minél többet tudunk meg róla, annál jobban le vagyunk tőle nyűgözve. Én, és a tréningelőim Imádjuk!

2011-ben alkottam meg a Társideál tréning nevű módszeremet, - ebben is én voltam a kísérleti nyuszi, - melynek hatására sikerült bevonzanom ideális társamat, ikerlángomat, Szabó Kassai Andrist. 2012.január 17-én lettünk egy pár, és 2015 december 24-én el is jegyeztük egymást. Az ikerláng kapcsolatot élve, bizton állíthatom, igaz, amit róla mondanak. Ez egy olyan kapcsolat, ami emberi ésszel felfoghatatlan. A lélek két oldala, a nő és a férfi, egymást tökéletesen kiegészíti, és egy közös nemes célt sikerre visz. Ez a mi esetünkben, az ének szolgálata. Andris a zenében, a dalban, az énekben fejezi ki csodálatos lelkesítő, felemelő érzésvilágát, valamint minden technikai hátteret biztosít a munkásságomhoz.

Én, az emberek Én-jeinek segítek felnőni, fejlődni, kiteljesedni. A fel nem épített egóból igazi lelki tulajdonságokra szert tenni. Úgy hívom Őt, Te kis nekem teremtett TE! És úgy is, Te kis ajándék. Ezt boldogságot kívánjuk mindenkinek.

2014-ben indítottuk el a nagysikerű Bőségprogramunkat, számtalan embernek hozott jól fizető munkát, sikeres vállalkozást, anyagi fellendülést.

2014-ben az Öti-hati Turbot is elindítottuk az önismeret szerelmeseinek.

2015 szeptember 27-én az 5ről6ra Mentál Motivációs Mentorképzőnk első turnusát alkottuk meg.

2016 első öröme pedig ez a gyönyörű weboldal. Köszönjük a Winkler-Netnek. Egyszerű, puritán és áttekinthető, és harmonikus. Köszönet nekik érte.

A második öröm 2016. június 11-12-én következett be.

Tíz esztendős lett az 5ről6ra kézikönyv. Mióta megjelent, minden évben megemlékeztünk a születésnapjáról. Az élet szépsége, hogy éppen a tizedik szülinapján kötöttük össze hivatalosan is az életünket. Egy pár lettünk.

Kedves Látogatónk! Nem kívánok neked egyebet, mint azt, hogy minden pozitív álmod váljon valóra életedben, és ha ennek megvalósításához a mi szolgáltatásainkat választod, az zene füleinknek.

Ne szenvedj! TEREMTS! Minden adottságod meg van hozzá. Nem találod őket? Akkor éppen a legjobb helyen jársz! Jó böngészést kívánok Neked, és csodálatos életet.

És mindig tudd! Te vagy az életed sugárzó Napja, senki más a világon. ☼ Áldás.


Szabó Kassai András

zeneszerző és előadóművész

Szabó Kassai András vagyok, zeneszerzéssel és előadó művészettel foglalkozom. Úgy 12 éves lehettem, mikor felkeltette figyelmem a zenék csodálatos rezgésvilága.

Sok összeolvasztott hanganyagot (mixet) készítettem. 18 évesen kezdtem el komolyabban foglalkozni a hangok formavilágával. 24 évesen saját zenék írásával, és nem saját dalok újrakeverésével, hangszerelésével folytattam az utamat.

Összeálltunk páran, és alakítottunk egy kis zenei együttest. 30 éves koromtól több remixversenyen is részt vettem és nagy örömömre párat meg is nyertem:

Bővebben a zenei sikerekről ...

Magyar verseny:

- 2008 okóber 2. - Summerlove feat. Csabi - Ria Ria Hungária
Az erről szóló hír a neten. Adams-X DJ néven zenéltem akkoriban.
http://zene.hu/cikkek/cikk.php?id=14265

- 2009.04.22. - Kingston Cruisers - Equal People
http://www.kingstoncruisers.hu/index.php?option=com_content&view=section&id=5&layout=blog&Itemid=108&lang=hu&limitstart=28

Holland verseny

- 2009.január 4. - Kandystand - Love Invasion
http://www.last.fm/es/group/French+House/forum/36793/_/499008

A remix competition was held in association with DMCWorld.com, and 3 remixes made it to the final release. The release features mixes by Hungarian producers DJ Molek & Adams-X, Lawrence DJ from Italy, and Olivier Guy, a French producer currently living in the UK.

Amerikai verseny

- 2012. július 19. - Meiko - Leave the Lights On
Itt Andrew Tailor néven versenyeztem. Hárman lettünk elsők.

https://www.indabamusic.com/opportunities/meiko-leave-the-lights-on-remix-contest/winners


Immár négy esztendeje találtam meg Ikerlángomat Csillát, akivel együtt élünk, együtt alkotunk. Csilla saját magát hozta ki a mélyből, 2005 óta tartja eladásait és tanítja az embereket az önbecsülésre, amiért végtelenül tisztelem.


Boldogság számomra minden nap, amit együtt tölthetünk, hát még az, hogy az ő fontos elhivatottságához, az önismeret tanításához biztosíthatom a technikai hátteret. Saját önfejlesztő és dicsőítő dalaink közös gyermekeink, melyek az emberek lelki felemelését szolgálják.

Mikor rádöbbentünk, hogy Ikerlángok vagyunk, sokat tűnödtünk, vajon mi a közös bennünk, hiszen olyan mások vagyunk. Mi lehet az, amivel mindketten foglalkozunk, és ami összeköt bennünket?

És egy napon megfejtettük. Bevillant nekünk egy pillanat alatt. Hát az ÉN-EK! Csilla az emberek ÉN-jeivel foglalkozik. Segít nekik, hogy megtanulják kihozni magukból a legtöbbet.

Én pedig az énekkel foglalkozom, a zenével. A zene rezgése közvetlenül hat még a legkisebb atomi részecskére is.

Ma már köztudott tény, hogy a kvantumrészecskék, mint például az elektron, hol anyag, hol hullám formátumban létezik, és ez a hullám, ami az atom legkisebb építő eleme nem más, mint a hanghullám.

A zene által olyan csodálatos hatásokat lehet elérni az embereknél, amihez semmimás nem fogható. Ugyanazt csináljuk, Csilla a tanítással, én a zene által motiválom az embereket, hogy hitet, életkedvet, jókedvet, lendületet adjunk nekik. Nincs ennél gyönyörűbb feladat számomra a világon!

Az idén 2016 évben terveink szerint saját zenés esteket szervezünk, melyek között lesz, ami a relaxációt és ameditációt, a lélek megnyugtatását szolgálja, és lesz, ami pedig az életkedvet.

Mélyen átérzem Viktor Hugo szavait, magam sem mondhatnám szebben:
„A zene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, és mégsem maradhat kimondatlanul."

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek, hogy ne hezitálj! Tedd fel a kérdéseidet, kéréseidet, legyen az fizetéssel, tréninggel, időpontokkal kapcsolatos.

Weboldalunk cookie-kat használ. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás