Öti-hati Turbo tanfolyam

Mottónk: „Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést.” (A. Einstein)

Az Öti-hati Turbo egyfajta összefoglalása a Szabó Kassai Csilla módszereknek, nagyon sok új elemmel. Tudnod kell, hogy vagy Te építed a világodat gondolataid, érzéseid, figyelmed, és tudatosságod által, vagy a világ épít téged. Időnként jó ismételni, hogy újra képben legyünk. Ez t a programot 12 héten keresztül érdemes végezni, minden héten egy-egy előadást meghallgatva és a heti gyakorlatokat elvégezve. Melegen ajánlom azoknak, akik már elvégeztek néhány tréningemet, és valami frissítésre vágynak.

Szabó Kassai Csilla & Szabó Kassai András

Kinek van szüksége az Öti-hati Turbo tanfolyamra?
Mindenképpen azoknak, akik már főnixeltek, ez ehhez a módszerhez elengedhetetlen!

 
 • Aki szeretne konstruktív kapcsolatba lépni saját tudatalattijával.
 • Aki szeretne 5ről a 6ra jutni.
 • Aki még hatékonyabb irányítója akar lenni saját életének, mint amilyen eddig volt.
 • Aki szeretne 5ről6ra tréner lenni. Na neki feltétlenül át kell rágnia magát ezen az anyagon!
 • Egyből képbe kerül, hogy miért és hogyan is teheti könnyebbé, jobbá, eredményesebbé a saját életét.

Kérdések és válaszok
az Öti-hati Turbo tanfolyammal kapcsolatban

 
Mit ad neked az Öti-hati Turbo tanfolyam?

Maga a tanfolyam egy tizenkét hetes élő tanfolyam felvételéből áll, a hangulat remek volt, ami át is jön a felvételeken.

Az első blokk, ami négy egymásra épülő tanfolyami alkalom rögzített hanganyaga, nem más, mint hatékony stressz kezelési technikák átadása.

Honnan jön a stressz? Miként tehetjük szabaddá a lelkünket tőle? Miért fontos dolgozni a jó közérzetünkért, és milyen eszközökkel tehetjük ezt meg? Különféle légző gyakorlatoktól a mudrákig.

Halkan megjegyzem, hogy a stressz mindig annak a következménye, hogy saját magunkat nem becsüljük, --tehát negatív az énképünk, vagy mindent tökéletesen akarunk csinálni, ami persze nem megy. Az állandó megfelelési kényszer, hogy bebizonyítsuk magunknak, milyen jók és hasznosak, fontosak vagyunk. Stresszesek vagyunk, amikor abban a tévhitben élünk, hogy képtelenek vagyunk hatni a világra, és mások mindent elrontanak.

Ezért kiszolgáltatva érezzük magunkat. Hangsúlyozom, ez egy tévhit. A fel nem épített ego szenved, a lélek tapasztal, és teremt. Minden betegség lelki eredetű, ezért nagyon fontos, hogy felneveljük az egónkat a lélek szintjére, mert ha az ego megérti, hogy saját sorsát ő teremti, és ezért belső világának megváltoztatása által bármikor képes változtatni a külső világán, más néven objektív valóságán is, soha többé nem lesz oka félni.

Addig viszont jó tudni, hogy vannak 10 másodperces technikák, amik az azonnali stresszoldáson át a testünk egészségi állapotára is jelentősen pozitívan kihatnak.

A második blokk is négy alkalom, négy egymás után rögzített előadás anyaga.

A tudatalatti megismerése és hatékony átprogramozása.

Fontos tisztázunk, hogy mi is az a tudatalatti, hogyan működik, hogyan tudjuk megtisztítani hibás berögződéseinktől, rossz szokásainktól, és ami még ennél is sokkal fontosabb! Hogyan tudjuk a jó sorsunk építésére használni? Miért működnek a megerősítő mondatok, egyáltalán mik is azok? Hogyan működik az elme? Miért hasznosabbak a kérdések mint az állítások? Hogyan tudjuk őket hatékonyan ötvözni a tudatalattink tudatos, sors javító és ezáltal minket szolgáló átprogramozására?

A harmadik blokk négy egymást követő alkalma: Önmenedzselés hatékonyan, saját életterved megalkotása.

Itt már keményen építkezünk.

Számos szakmájában sikeres vezető emberrel tréningeltem már, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a munkahelyén magabiztos és határozott vezető a saját életében úgy el tud veszni, mint egy ma született bárány.

Pedig ugyanazt kell tenni a magánéletünkben is, mint egy cégnél. Kiváló direktorként erős kézzel, helyes célkitűzéssel, és eredményesen sikerre vinni az életünket.

Hogy ezt miként kell hatékonyan véghez vinni?

Minden Szabó Kassai Csilla módszer ezt hivatott segíteni, hogy TE kedves érdeklődő válj saját sorsod alakításának profi mesterévé. Nagyon tetszik a direktor szó valódi jelentése. Az nem azt jelenti, hogy igazgató, mint ahogy magyarra tévesen le fordítják a dilettánsok! Tudod mit jelent?

A “direction” ejtsd: dájreksön) szó egyértelműen irányítást jelent. Szó sincsen itt igazgatásról, meg sertepertélésről. Kőkemény irányításról van szó! A szó legszorosabb értelmében. Aki nem uralja gondolatait, az az érzésein sem tud uralkodni.

Ilyenkor bizton mondhatjuk, hogy a kordé elkerülte a a szamarat.
Vagy Te irányítod a gondolataidat, vagy ők téged. Ám mivel nem egy lakatlan szigeten élsz, a saját társaságodban, tudnod kell, hogy a környezet, a család, a barátok, munkatársak, a média, mind-mind hatnak rád. A saját gondolataid hatalmas többségét tőlük veszed át.

Már csak azt kell végiggondolnod, jó-e ez Neked? Olyanok vesznek-e Téged körbe, akiknek pozitív értékrendje, pozitív énképe, optimista életszemlélete és egészséges világképe van, avagy nem?

Amikor az 5ről6ra önmenedzselést elsajátítod, nem teszel mást, mint kivonod magadat a negatív tömegszellem, vagy más néven kollektív tudat félelmen alapuló és romboló hatása alól, és saját kezedbe veszed jó sorsod felépítését.

Te vagy a saját életednek sugárzó Napja! Aki ugyanis megtanulja irányítani a saját gondolatait, az megtanulja irányítani a saját életét. Vezetés = példamutatás. Így nem a tömegszellem fog téged a maga önpusztító szintjére lehúzni, hanem a puszta példamutatásod által emeled fel őt saját magadhoz.

Az önmemenzselő programunk megtanít arra, hogy hogyan alakíts ki magadnak egy egészséges jellemet, hogyan tűzz ki helyesen célokat, hogyan tanulj a múltadból és hogyan kovácsolj erőt belőle. Tulajdonképpen az 5ről6ra önmenedzselő program átismétlése.

Tehát mit ad neked a tizenkét hetes Öti-hati Turbo tanfolyam összefoglalva?

   Megtanulod, hogyan szabadulj meg a stressztől, még pedig azonnal.
   Megtanulod, hogy mi is az a tudatalatti, és hogyan tudod tudatosan irányítani.
   Megtanulod, hogyan légy saját jó sorsod kialakítója, és megteremtője, még pedig azáltal, hogy kiváló menedzserré, azaz direktorrá, azaz irányítóvá neveled magadat a módszer segítségével.

  Hát kell ennél több, egy jól megalapozott sikeres élethez? ;)

Hogyan zajlik?

Miután megrendelted, bankkártyás, vagy PayPalos fizetés esetén azonnal megkapod a leckéket. Utalásos fizetési mód választásnál 24-48 órán belül.

Nagy előnye, hogy akkor végzed el őket, amikor csak akarod. A hátránya viszont az, hogy senki sem áll a hátad mögött, hogy kényszerítsen az életed jobbá tételére. Ez a TE saját jól felfogott érdeked ugyanis!

A teljes program tizenkét alkalomból áll,de megrendelheted blokkonként is, amik négy előadást tartalmaznak blokkonként.

Ezek hetente kerültek rögzítésre, így neked is azt ajánlom, hogy amikor meghallgattad is kijegyzeteltél egy részt, akkor egy hétig dolgozz magadon vele, hogy rögzüljön Benned ez a tudás. Így érdemes haladni, lépésről-lépésre.

Első lépés legyen, hogy kinyomtatod az általunk küldött hasznos segédanyagokat, és összeállítod a saját magad átalakításához a jegyzetedet, és hajrá! Máris dolgozhatsz velük magadon. A rögzitett tanfolyamokból mindig megtudod, mikor mit kell tenned, min kell dolgoznod.

Így érdemes hallgatni – kinyomtatott írott anyaggal- az előadásokat, mert így már azonnal tudod kötni az ebet a karóhoz, és rögtön tudsz gyakorolni is. Érdemes többször is meghallgatnod egy-egy részt, hogy átgondolhasd tudatosan a válaszokat.

Ne feledd! Még a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik. és amit 21 napig csinálsz, az szokásoddá válik.

Rossz szokásaidat úgy tudod ideálisakká változtatni, hogy minden nap építed magadat.

Meg fogod látni! Amikor huszonegy napig építi magát az ember, már abba sem tudja hagyni! Szokásává válik.

Egyszer azt mondta nekem egy drogos tanítványom, hogy tulajdonképpen ő nem tett mást, mint lecserélte a marihuánát egy pozitív drogra, ami nem más, mint az önfejlesztés.

Ami nagyon fontos, hogy végig kapcsolatban állunk a tanfolyam alatt és után is. A csillair@gmail.com e-mail címre küldött kérdéseidre a lehető leghamarabb küldöm a választ, hogy tudj a tréninggel haladni.

Végig Veled vagyok. Számíthatsz rám.

Hol végezhető el az Öti-hati Turbo tanfolyam?

Az Öti-hati Turbo kizárólag online program.

A feliratkozást, megrendelést követően e-mailben küldjük ki a tanfolyami előadások és videók felvételeit és instrukcióit, valamint a jegyzeteket, amikből remekül tudsz magadon dolgozni.

Mivel készülj elő az Öti-hati Turbo tanfolyamra?

Toll, papír, jegyzetfüzet, kinyomtatott jegyzet a tanfolyamok online anyagából, nyugodt körülmények. Kérdéseidet írd fel és küldd el nekem a csillair@gmail.com e-mail címre.

Mikor indul az Öti-hati Turbo tanfolyam?

NINCS időponthoz kötve. Bármikor, amikor megrendelésedet elküldöd nekünk, és kiegyenlítetted a a tanfolyam díját.

JUSSUNK EGYÜTT 5 RŐL 6 RA 21 NAP ALATT!

Ragadd meg az alkalmat!

Öti-hati 1-4

Öti-hati 1-4

19 000Ft

Külföldről utalva 23 000 Ft

Az első 4 lecke.

A stressz kezelésről hatékonyan

Öti-hati 5-8

Öti-hati 5-8

19 000Ft

Külföldről utalva 23 000 Ft

A második 4 lecke.

A tudatalatti megismerése és hatékony átprogramozása

Öti-hati 9-12

Öti-hati 9-12

19 000Ft

Külföldről utalva 23 000 Ft

A harmadik 4 lecke.

Önmenedzselés hatékonyan, saját életterved megalkotása.

Mivel érdemes folytatni
az Önfejlesztést az Öti-hati Turbo után?

Mire ideértél, hatalmas utat jártál be az önismeret tekintetében. Amennyiben nem csak végighallgattad a tanfolyamainkat, tréningjeinket,
hanem alkalmaztad is a hétköznapi életben, akkor 100%-ig biztos vagyok benne, hogy csodálatos eredményeid vannak.
Ilyenkor egy dolog van hátra.

„Ugyanis a fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle. (Hamvas Bála)
Vár Rád a Tréner képzőnk, mely legközelebb 2016 márciusában indul, és van egy vadi új tanfolyamunk is, a Belső öröm ébresztő tanfolyam,
aminek segítségével megtanulod magadat hozzá kötni a tiszta forrás-énedhez, aki a jelenben van!

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek, hogy ne hezitálj! Tedd fel a kérdéseidet, kéréseidet, legyen az fizetéssel, tréninggel, időpontokkal kapcsolatos.

Weboldalunk cookie-kat használ. Részletek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás